Service Industriële Koelinstallaties

24/7 tot uw dienst​

Behalve de plaatsing en installatie van uw industriële koelinstallatie, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de service en het onderhoud van uw koelinstallatie.

Wij zijn 24 uur per dag inzetbaar in het geval van een storing. Wij beschikken over compleet ingerichte servicebussen, waardoor de storing vaak direct verholpen kan worden. 

Kwalitatieve service voor koelinstallaties

Duurzame koeloplossingen voor de industrie - industriële koeling - AB Coolservice

Bij AB Coolservice begrijpen we dat uw koelsystemen van cruciaal belang zijn voor de continuïteit van uw bedrijfsprocessen.

Daarom staan we dag en nacht, 365 dagen per jaar, klaar om te reageren op uw behoeften voor onderhoud en reparatie van industriële koelinstallaties.

Onze 24/7-servicegarantie betekent dat u nooit alleen staat bij een storing of noodonderhoud.

Want dringende storingen kunnen niet wachten. Ons team staat klaar om direct in te grijpen! 

Compleet ingerichte servicebussen

Duurzame koeloplossingen voor de industrie - industriële koeling - AB Coolservice

Hoewel natuurlijke koudemiddelen vrijgesteld zijn van vele wettelijke vereisten van synthetische koudemiddelen, vereisen ze nog steeds specialistische kennis voor onderhoud om veiligheids- en gezondheidsrisico’s te beheersen. Ondanks dat natuurlijke koudemiddelen zoals ammoniak, propaan en CO₂ geen significant effect hebben op de ozonlaag of het broeikaseffect, brengen ze specifieke risico’s met zich mee door hun giftige brandbare eigenschappen of de hoge druk waaronder ze opereren.

Het is cruciaal dat onderhoud aan deze systemen wordt uitgevoerd door professionals met diepgaande kennis van de koeltechnische kringloop, waarbij het voorkomen en herstellen van lekken prioriteit heeft voor de veiligheid van zowel de technieker als het bedrijf.

Bekijk ook:

Op zoek naar een specialist in groene koel- en klimaatinstallaties?