Groenten en fruitkoeling met ULO bewaring en hydro koeling.
Groenten en fruitkoeling met ULO bewaring en hydro koeling.
Hydro koeling en ULO bewaring voor groenten en fruit.

Groenten en Fruitkoeling

AB Coolservice biedt gespecialiseerde koeloplossingen voor de groenten- en fruitsector, gericht op het behouden van versheid en kwaliteit.

Onze industriële koelinstallaties garanderen optimale temperatuur- en vochtigheidscontrole, zijn energie-efficiënt en dragen bij aan duurzaamheid. 

ULO bewaring

Om uw producten zo te bewaren, dat de kwaliteit gewaarborgd blijft maken we gebruik van de laatste technieken bij ULO-bewaring. Kwaliteit en nauwkeurigheid staat hoog in het vaandel bij AB Coolservice. Onze koel- en vriesinstallaties voldoen daarom aan hoge eisen. Hierbij houden wij rekening met het milieu (energieverbruik), de veiligheid en natuurlijk ook het bedieningsgemak.

Wij zijn specialist in ULO-bewaring. Dankzij onze ervaring kunnen we u exact vertellen bij welk klimaat de kwaliteit van uw fruit gewaarborgd blijft

Hydro koeling - Kersen koeling

Onlangs ontwierpen we voor een fruitteler in het buitenland een hydrocooler die 15 ton kersen per uur kan koelen. Onze hydrocooler koelt de kersen vóór het sorteren, waardoor de kersen niet alleen mooier en strakker blijven, maar ook enkele weken langer bewaard kunnen worden.