Milieuvriendelijke Ammoniak Koeling in ULO Cel met Groene Koudemiddelen
Deskundig advies voor groene koeling in industriële toepassingen met natuurlijk koudemiddel.
Efficiënte industriële koeling met R290 natuurlijk koudemiddel.

Groene koeling advies

AB Coolservice is reeds jaren een voorloper in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van diverse groene koelinstallaties, specifiek ontworpen voor industriële toepassingen.

Wij bieden deskundig advies over groene koeling en begeleiden u bij de implementatie ervan. Hierbij streven we naar uitgebreide adviezen over slimme, groene en ecologische totaaloplossingen voor een optimaal klimaatbeheer, nauwkeurig afgestemd op uw specifieke omstandigheden.

Het team van AB Coolservice staat paraat om u te ondersteunen in uw streven naar groene koeling met natuurlijke koudemiddelen. Neem contact met ons op voor advies op maat en duurzame oplossingen voor uw industriële koeling.

AB Coolservice de enterprise in groene koeling.

Als het gaat over de toekomst van groene koelinstallaties, is er een zeer belangrijke rol weggelegd voor natuurlijke koelmiddelen.

Dit 100% natuurlijk koudemiddel maakt jouw industriële koeling niet enkel klaar voor de milieunormen van 2025 en 2030 maar ook tot lang daarna.

Natuurlijke koudemiddelen bundelen een uiterst lage ecologische impact (aangeduid met de GWP-waarde) met een hoog rendement. Ze zijn ecologisch verantwoord, energie-efficiënt en bovenal veilig.

Ondersteund door de maatschappelijke bedoeling om te groeien naar meer CO2 neutrale productiemethodes, is er evolutie met deze natuurlijke koudemiddelen.

Op zoek naar een specialist in groene koel- en klimaatsystemen?